Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016




Ο   ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΙΟΛΑΣ 
 ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ  ΒΟΥΛΗΣ :

Βασικός  μας στόχος  η δημοσιονομική
ισορροπία    και η κοινωνική δικαιοσύνη( βίντεο)

 


΄΄Ο προϋπολογισμός του 2017  υπηρετεί τη δημοσιονομική σταθερότητα,  την οικονομική ανάπτυξη και τη δίκαιη κατανομή των βαρών ΄΄ τόνισε ο  βουλευτής Αργολίδας-  και  ειδικός αγορητής του  ΣΥΡΙΖΑ -Γιάννης Γκιόλας, στην ολομέλεια της Βουλής , κατά τη συζήτηση για τον προϋπολογισμό της νέας χρονιάς.
Όπως   ανέφερε ο κ. Γκιόλας   ΄ ΄  ο προϋπολογισμός του 2017 έρχεται να καλύψει  ανάγκες της οικονομίας  μιας  χώρας που ανακάμπτει , μετά από  μακροχρόνια , βαθειά , ύφεση.
΄΄Η δημοσιονομική εξυγίανση  και οι διαρθρωτικές αλλαγές έχουν αρχίσει να αποδίδουν καρπούς  και παρέχουν στην Ελλάδα προοπτικές ανάπτυξης ΄΄ υπογράμμισε ο βουλευτής Αργολίδας και πρόσθεσε ότι ΄΄ όλοι τώρα, Έλληνες και  ξένοι, ομολογούν ότι  ο Ελληνικός λαός τους τελευταίους μήνες έχει σημειώσει μεγάλη πρόοδο ( που δεν πρέπει να διαταραχθεί) , με ευοίωνες προοπτικές  για  επιτυχή ολοκλήρωση της  δεύτερης αξιολόγησης ΄΄.
Ο  κ. Γιάννης Γκιόλας    τόνισε με έμφαση ότι  βασική επιδίωξη είναι η σύζευξη  της δημοσιονομικής  ισορροπίας  με την εξασφάλιση  της κοινωνικής δικαιοσύνης  και  συμπλήρωσε ότι ΄΄μέσα από τον προϋπολογισμό του 2017 προβλέπονται  συγκεκριμένα μέτρα και κονδύλια   για την ανακούφιση των ευπαθών ομάδων , για την κατάρτιση –απασχόληση νέων, ανέργων, την κοινωνική προστασία, την τόνωση των επενδύσεων κλπ΄΄.
Περισσότερα στο βίντεο  που ακολουθεί…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.