Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Πλύσιμο κάδων στο Δήμο Ερμιονίδας!!! Καινοτομία που ανοίγει νέα εποχή στην καθαριότητα!!!

Με ευθύνη των αιρετών υπευθύνων της Καθαριότητας έγινε σήμερα η πρώτη φάση του πλυσίματος των κάδων που θα έχει μια τακτικότητα και μια περιοδικότητα!!! Για την ιστορία σήμερα πλύθηκαν γύρω στους 140 κάδους σε κυρίως εντός όλων των οικισμών του Δήμου σε πρώτη φάση.  Η όλη διαδικασία κράτησε πάνω από 12 ώρες και οφείλω να ευχαριστήσω όλους όσους με αυταπάρνηση δούλεψαν.
Ας σημειώσουμε ότι για τον πρώην Δήμο Ερμιόνης αυτό ήταν άγνωστο, καθότι ουδέποτε είχαν πλυθεί κάδοι και για τον πρώην Δήμο Κρανιδίου αυτό είχε να γίνει από το 2006 όταν σταμάτησε η προηγούμενη θητεία της παράταξης του σημερινού Δημάρχου Δημήτρη Καμιζή. Όσο για τις κραυγές του κ. Λεμπέση για το τι μας παρέδωσε.... για μια ακόμα φορά θα πούμε και δημόσια θα τον προκαλέσουμε να το διαψεύσει με στοιχεία ότι : 
1) Στην καθαριότητα δεν βρήκαμε ούτε μια σκούπα, ούτε ένα φαράσι... παρά μόνο έναν οδηγό απορριμματοφόρου σε ένα γραφείο.....
2) Ποιο Δήμο καθαρό παραδώσε... Μήπως θέλετε να σας πούμε για το χάλι στις τουαλλέτες του Δημαρχείου Ερμιόνης.... Για την παλιατζουρία και την ακαταστασία που βρήκαμε μέσα στο Δημαρχείο Ερμιόνης, εκεί που περνούσατε σχεδόν όλες τις ώρες σας... Για τα νερά που έμπαιναν από τα παράθυρα... Για τον αύλειο χώρο.... Για την αποχέτευση που έτρεχε στην δυτική πλευρά του Δημαρχείου.... Αν αυτή είναι η εικόνα του Δημαρχείου καταλαβαίνετε τι θα γινόταν παραπέρα!!!
3) Ψάξαμε να βρούμε κάτι... Τι βρήκαμε... Χρέη!!!... Και μάλιστα πολλά χρέη.... Σε απλούς ανθρώπους που είχαν δουλέψει και είχαν προσφέρει στον πρώην Δήμο Ερμιόνης... Και κάναμε τιτάνιο αγώνα να βρούμε νόμιμο τρόπο να πληρώσουμε αυτούς τους ανθρώπους!!! Και τα καταφέραμε μειώνοντας κατά πολύ αυτό το χρέος μέσα σε ένα χρόνο!!!
4) Τα χρήματα που πλήρωνε η διοίκησή του κ. Λεμπέση για την καθαριότητα, ήταν κατά πολύ περισσότερα από αυτά που εμείς πληρώνουμε στο εργολάβο για ασύγκριτα μεγαλύτερη περιοχή. 
3) Μήπως σε απόλυτη ταύτιση με τον κ. Σφυρή και την παράταξή του ο κ. Λεμπέσης και η Δημοτική του Παράταξη δεν δημιούργησαν το τέρας στο Σταυρό Διδύμων και κατέστησαν δέσμια την δική μας Δημοτική Παράταξη, αλλά το χειρότερο χαράτσωσαν με 50 ευρώ τον χρόνο κάθε Δημότη να πληρώνει μόνο για την λειτουργία του Δεματοποιητή με τα σκουπίδια και τα δέματα να μην έχουν προορισμό.... Ξεχνά ο κ. Λεμπέσης τις αποφάσεις του τότε Δήμου Ερμιόνης... Ή μάλλον τις υποκρύπτει και αυτές, όπως και τόσα άλλα....
Εμείς για αυτά έχουμε ντοκουμέντα και αποδείξεις. Ήρθε λοιπόν η ώρα της αλήθειας, των έργων και των αποδείξεων... Με τους χαρακτηρισμούς και τα υποκοριστικά διακοσμητικά επίθετα δεν κρύβεται ούτε αποφεύγεται η αλήθεια!!! Ο λαός έχει ανάγκη από σύνεση και έργα!!!    
Θα επισυνάψω ένα φωτογραφικό υλικό από την σημερινή δραστηριότητα του Δήμου μας.

Σταύρος Κούστας.
Αντιδήμαρχος του Δήμου Ερμιονίδας






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.