Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016



 Γιάννης  Γκιόλας:  Απόλυτα  διαφανής και αξιόπιστη
η διαδικασία για  τις    τηλεοπτικές άδειες( βίντεο)
 ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΘΕΣΜΩΝ-ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ

Στη διαφάνεια, αξιοπιστία  και καθαρότητα του θεσμικού πλαισίου  που αφορά τις διαδικασίες για τις τηλεοπτικές άδειες , αναφέρθηκε ο βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης  Γκιόλας , στην πρόσφατη συνεδρίαση της επιτροπής Θεσμών κα Διαφάνειας της Βουλής.
Ο κ. Γκιόλας απευθυνόμενους στους βουλευτές της αντιπολίτευσης- μέλη της επιτροπής  και απαντώντας σε αιτιάσεις τους  , τόνισε ότι  ΄΄το συγκεκριμένο θεσμικό πλαίσιο  της διαγωνιστικής διαδικασίας  είναι  απόλυτα διαφανές, με καθαρούς όρους –προϋποθέσεις και είναι υποκριτική η στάση της μειοψηφίας ΄΄
Όπως υποστήριξε    ο  βουλευτής Αργολίδας ,  είναι εντελώς υποκριτικό   τα άλλα κόμματα ,να ..πιάνονται από ασήμαντες λεπτομέρειες της διαδικασίες  για να την αμφισβητήσουν και να  την …καταγγείλουν.
Ποτέ στην Ελλάδα δεν έγινε  τόσο διαφανής διαγωνισμός και τώρα ζητούν και τα …ρέστα οι συνάδελφοι της αντιπολίτευσης΄΄ ανέφερε ο κ. Γκιόλας  και πρόσθεσε ότι πρόκειται για μια απόλυτα  διαφανή  διαδικασία  δημοπρασίας  με εγκυρότητα και αξιοπιστία.
 Ακολουθεί σχετικό , σύντομο, βίντεο…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.