Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

Fwd: Fougaro Jazz Festival #4: 24 & 25 Σεπτεμβρίου!


 Fougaro Jazz Festival 24 & 25 Σεπτεμβρίου!







Δεκαπενθήμερο Newsleter

Fougaro Jazz Festival #4
Σάββατο 24 & Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου
Το Φουγάρο διοργανώνει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά το Fougaro Jazz Festival και υποδέχεται, το Σάββατο 24 και την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου, έξι ξεχωριστά σχήματα από την εγχώρια σκηνή! Φέτος έχουν την τιμητική τους μερικοί από τους κορυφαίους jazz πιανίστες...
"Life is a lot like jazz... it's best when you improvise." 
George Gershwin
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Το Σάββατο 24/9 θα ακούσουμε τους Omega Project 3 (Op3),
Tania Giannouli Ensemble, Marios Strofalis & Roman Gomez 
Την
Κυριακή 25/9, τους Marios Visvikis & Panos Tsigkos,
Petros Klampanis Duo, Katerine Douska
Καλλιτεχνική διεύθυνση Χάρης Καββαδίας
Ώρα Έναρξης 8μμ με Jazz DJ sets
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

ό,τι μικρό και όμορφο
έκθεση της Βάλης Κολοτούρου
AΙΘΟΥΣΑ 2
ΕΓΚΑΙΝΙΑ Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 12-3μμ
Το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου το ΦΟΥΓΑΡΟ εγκαινιάζει στην Αίθουσα 2 την έκθεση της Βάλης Κολοτούρου ό,τι μικρό και όμορφο. Στα εγκαίνια θα παρίσταται η καλλιτέχνις. Πρόκειται για την πρώτη παρουσίαση στο Ναύπλιο του έργου μιας καταξιωμένης ελληνίδας εικαστικού, με καταγωγή από την Αργολίδα, που δραστηριοποιείται κυρίως στο εξωτερικό. 
Η έκθεση θα είναι επισκέψιμη από τις 9 το πρωί έως αργά το βράδυ και περιλαμβάνει μικρών διαστάσεων ακουαρέλες με παραστατικά ή πιο αφαιρετικά θέματα, καθημερινές σκηνές, ανθρώπινες μορφές, νεκρές φύσεις και τοπία.
Για πρώτη φορά φέτος, το Φουγάρο εγκαινιάζει στις εγκαταστάσεις του την ετήσια έκθεση επίλεκτων προϊόντων τοπικών παραγωγών της Αργολίδας.
Στην έκθεση αυτή, που γίνεται σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Πελοποννήσου, θα λάβουν μέρος τοπικοί παραγωγοί που θα παρουσιάσουν στο κοινό τα προϊόντα τους, τα οποία καλύπτουν μια μεγάλη γκάμα. Για πέντε ημέρες, από τις 5 έως και τις 9 Οκτωβρίου, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν ζυμαρικά, χυμούς, μέλι, κρασιά, γλυκά κουταλιού, γαλακτοκομικά και τυροκομικά από όλη την Αργολίδα!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ
«Πρωινή γαλήνη» του Ηλία Μαγκλίνη

FOUGARO LE CAFÉ
Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016
Η ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΝΘΟΣ προσκαλεί στο FOUGARO LE CAFÉ τον συγγραφέα Ηλία Μαγκλίνη την Κυριακή 9 Οκτωβρίου στις 6.30μμ, για την παρουσίαση του νέου βιβλίου του με τίτλο «Πρωινή γαλήνη». Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μεταίχμιο και απέσπασε το βραβείο καλύτερου μυθιστορήματος για το 2016 από το περιοδικό «Αναγνώστης».
Με αφορμή το βιβλίο, ο Γιάννης Στάμος, υπεύθυνος της Βιβλιοθήκης Ανθός και διδάκτωρ λογοτεχνίας, θα συνομιλήσει με τον συγγραφέα. Θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό και
προβολή οπτικοακουστικού υλικού.
Συνεχίζεται η έκθεση "ΠΑΝΤΑ ΡΕΙ" των Herbert Mehler και Sonja Edle von Hoessle. Οι επισκέπτες του Φουγάρου θα έχουν την ευκαιρία έως την Κυριακή 30 Οκτωβρίου να απολαύσουν τα μεγάλης και μικρότερης κλίμακας γλυπτά από χάλυβα και τα ζωγραφικά έργα που περιλαμβάνει.

Shopping στο Artshop!
νέες φθινοπωρινές συλλογές...

Επικοινωνία: 2752047301 | info@theartshop.gr

εταιρική εκδήλωση - ιδιωτική συγκέντρωση - παιδικό πάρτι - γάμος - βάπτιση
σχεδιάστε τη γιορτή σας στο ΦΟΥΓΑΡΟ!
πληροφορίες: Γιώργος Τσαγκαρέλης | 6940295416 | info@fougaro-events.gr
ΦΟΥΓΑΡΟ
Ασκληπιού 98, 211 00 Ναύπλιο
ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΕ ΚΥΡΙΑΚΗ
ΑΠΟ ΤΙΣ 9 ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΩΣ ΑΡΓΑ
752047300 |fo@fougaro.gr | www.fougaro.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.