Σάββατο 14 Απριλίου 2012

Αποκομιδή απορριμμάτων τις αργίες του Πάσχα στο Δήμο Ερμιονίδας και σε άλλους Δήμους...

  Κανονικά και με επιστράτευση όλων των διαθέσιμων μέσων που διαθέτει ο Δήμος Ερμιονίδας, θα γίνει η αποκομιδή των απορριμμάτων την Κυριακή και την Δευτέρα του Πάσχα, όπως άλλωστε έγινε και χθες Μεγάλη Παρασκευή. Και όλα αυτά όταν μεγάλοι Δήμοι της χώρας με πολύ περισσότερες δυνατότητες, προαναγγέλουν Αργίες και μη αποκομιδή...
 Καλούμε τους Δημότες και τους επισκέπτες να συμβάλλουν και αυτοί στις καθαρές πόλεις και γειτονιές και να σεβαστούν την τεράστια προσπάθεια που καταβάλει ο Δήμος Ερμιονίδας.

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ: Πρόγραμμα αποκομιδής απορριμμάτων

Από τον τομέα καθαριότητας του Δήμου Ιωαννιτών γίνεται γνωστό ότι, λόγω των αργιών του Πάσχα, δεν θα γίνει αποκομιδή των απορριμμάτων την Κυριακή της Ανάστασης και τη Δευτέρα 16 Απριλίου. Η αποκομιδή θα γίνει κανονικά μέχρι το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου και θα δρομολόγια θα επανέλθουν στο τακτικό πρόγραμμα την Τρίτη μετά το Πάσχα. Παρακαλούνται οι συμπολίτες το εορταστικό διήμερο να μην εναποθέτουν απορρίμματα τους κάδους ή τα πεζοδρόμια ώστε να αποφευχθούν δυσάρεστες εικόνες στην πόλη. Οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Θωμάς Μπέγκας εύχονται σε όλους Καλό Πάσχα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.