Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016




ΣΤΗΝ   ΕΠΙΤΡΟΠΉ ΘΕΣΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ
        Απαντήσεις  Γιάννη Γκιόλα σε Βενιζέλο  
 για  
λίστα Μπόργιανς και Ενώσεις Δικαστικών( βίντεο)




Παρέμβαση για δυο σημαντικά θέματα  της επικαιρότητας έκανε ο βουλευτής Αργολίδας  του ΣΥΡΙΖΑ  Γιάννης Γκιόλας , στην πρόσφατη συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής.
 Απαντώντας  σε πρόταση  του βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κ. Ευάγγελου Βενιζέλου που  ζήτησε , με αφορμή δημοσίευμα   κυριακάτικης εφημερίδας περί  εμπλοκής πολιτικών προσώπων στη λίστα Μπόργιανς ,να κληθεί στην επιτροπή  εκπρόσωπος του Υπουργείου Οικονομικών, ο κ. Γκιόλας τόνισε ότι  για  προηγούμενα  δημοσιεύματα , ανακριβή  και  που διαστρεβλώνουν την αλήθεια σε βάρος  της κυβέρνησης και υπουργών ,  δεν υπήρξε η ίδια ευαισθησία.
΄΄Δεν είμαστε δικαστές, υπάρχουν τα  αρμόδια  όργανα αλλά και ο πολιτικός διάλογος  για να διευκρινισθούν  αυτά ΄΄ είπε ο κ. Γκιόλας που  κατέληξε ότι δεν συμφωνεί με την πρόταση.
Επίσης ο κ. Γκιόλας τοποθετήθηκε  στην  πρόταση Βενιζέλου  περί ακρόασης   στην επιτροπή των Δικαστικών Ενώσεων, με αφορμή τις πληροφορίες  για σύσταση νέας Ένωσης Ανωτάτων Δικαστικών Λειτουργών.
Ο βουλευτής Αργολίδας – και μέλος της επιτροπής- Γιάννης Γκιόλας επισήμανε ότι  ΄΄η επιτροπή θεσμών δεν μπορεί να παρέμβει  στην ελεύθερη δυνατότητα του ΄΄συνεταιρίζεσθαι΄΄ και ΄΄συνδικαλίζεσθαι΄΄ των δικαστικών και οι ίδιοι μπορούν να ρυθμίσουν τα θέματα τους.
Περισσότερα   με τις προτάσεις  Βενιζέλου  και τις απαντήσεις του Γιάννη Γκιόλα στο βίντεο που ακολουθεί….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.